Oven operator

 • Plaats Almelo
 • Salaris Tussen €2000 en €2500 per maand
 • Opleiding Mbo
 • Vakgebied Operator
 • Contracttype Detacheren

Deze organisatie is een vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in spuitgieten. Met behulp van geavanceerde technologie en diepgaande expertise in kunststofvorming, leveren ze hoogwaardige producten en oplossingen aan diverse industrieën. Ze zijn toegewijd aan innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid, en bieden op maat gemaakte producten die voldoen aan de specifieke behoeften en eisen van hun klanten.

Wat ga je doen

Deze functie als operator oven bij het bedrijf vereist dat je in een team van ongeveer 12 collega's werkt, in een 3-ploegendienst. De werktijden zijn als volgt: ochtend van 05:30 tot 13:30 uur, middag van 13:30 tot 21:30 uur en avond van 21:30 tot 05:30 uur. Als operator oven is jouw verantwoordelijkheid het bedienen van rotatiegietmachines om kunststofproducten te produceren uit poeder. De werkzaamheden kunnen fysiek veeleisend zijn, en de temperaturen in het bedrijf kunnen hoog zijn, dus het is belangrijk dat je in goede fysieke conditie verkeert. Gelukkig hoef je bij dit bedrijf nooit te lijden onder koude temperaturen. Je taken omvatten het bedienen, instellen en onderhouden van ovens, het controleren van temperatuur, druk en andere parameters, het waarborgen van productkwaliteit, het naleven van veiligheidsmaatregelen en het uitvoeren van kleine reparaties.

Toon meerToon minder

Wat VAPRO Recruitment jou biedt

Wil je graag deel uitmaken van dit team? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Als je nog vragen hebt over deze vacature, kun je contact opnemen met ons kantoor in Assen via het telefoonnummer 0592 - 820 796. We staan klaar om je verder te helpen.

Daarnaast kom je in aanmerking voor VAPRO Recruitment Exclusief! Wat dit concreet voor jou betekent? 

 • Ben je door je proefperiode? Dan wacht een vergoeding op je van €100,- netto die je ontvangt in de tweede maand van jouw dienstverband. 
 • €4.500,- opleidingsbudget voor een opleiding bij VAPRO of een van de VAPRO-partners. 
 • Ben jij jarig? Dan kun je natuurlijk een leuke verrassing verwachten. 
 • Gratis nieuwste model iPhone na detacheringsperiode. 
 • En we delen nog meer uit. Wanneer je geen ziekmelding hebt gedaan in het jaar dat je bij ons werkt, ontvang je een nettobedrag van €500,-
Toon meerToon minder

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal een MBO Niveau 3 opleiding in een technische richting. 
 • Ervaring met het bedienen, onderhouden en instellen van ovens. 
 • Ervaring met het bedienen van controleapparatuur. 
 • Goed in staat om te werken volgens de richtlijnen van de verwarmings- en kwaliteitscontrole. 
 • Uitgebreide kennis van veiligheidsvoorschriften.
Toon meerToon minder

Over het bedrijf

Onze klant in Almelo is een vooraanstaand bedrijf in Europa dat gespecialiseerd is in kunststofproductie door middel van rotatiegieten. Met 11 rotatiegietmachines en 8 freesmachines behoren ze tot de meest moderne en geavanceerde bedrijven in de sector. Sinds de oprichting in 1975 ligt de focus op technische expertise voor de productie van op maat gemaakte kunststofproducten. Voortdurende innovatie resulteert in lichtere en duurzamere producten. Als pioniers op het gebied van duurzaamheid hebben ze meer dan 1600 zonnepanelen voor zelfopwekking van energie. Efficiëntie staat hoog in het vaandel om grondstoffen en energieverbruik te minimaliseren. Kwaliteit staat centraal, voldoen aan de hoogste normen en klantbehoeften op lange termijn. Binnen de organisatie heerst een informele sfeer waar betrokkenheid wordt gewaardeerd, met korte communicatielijnen die snelle besluitvorming en continue procesverbeteringen vergemakkelijken.

Bij VAPRO Recruitment zijn wij doorlopend voor diverse bedrijven (in evenzoveel sectoren) op zoek naar operators. Natuurlijk worden onze opdrachtgevers enthousiast van een operator met papieren zoals VAPRO A of VAPRO B. Echter is er regelmatig ook plaats voor een minder ervaren operator met of zonder papieren. VAPRO Recruitment biedt de mogelijkheid om je VAPRO diploma te behalen middels een werk- en leertraject. Als wij een geschikte baan voor je vinden krijg je van ons meteen een anderhalf jaarcontract. Zodra dat anderhalf jaar voorbij is ga je (bij een wederzijdse klik) bij de opdrachtgever in dienst.

Toon meerToon minder

Extra informatie

Dat klinkt als een geweldige kans voor operators!
Als je geïnteresseerd bent in een van deze vacatures, aarzel dan niet en solliciteer direct via de website of neem contact op via het verstrekte telefoonnummer voor meer informatie. Veel succes met je sollicitatie en hopelijk kun je binnenkort aan de slag in een uitdagende en belonende functie!

Toon meerToon minder

Solliciteren

Solliciteer dan snel op deze functie of deel de vacature met iemand met deze talenten!

Kan ik je helpen?

Lisette Langius

Recruitment specialist

Toegang tot VAPRO
Recruitment VIP

 • € 4.500 opleidingsbudget bij VAPRO of VAPRO-partner
 • € 100,- netto na drie maanden dienstverband*
 • € 500,- als je een jaar geen ziekmelding hebt gedaan
 • Gratis nieuwste model iPhone na de detacheringsperiode*

*voorwaarden van toepassing

Nu solliciteren