Voor bedrijven

VAPRO Recruitment is jouw antwoord op maat voor personeelsbehoeften in de maak- en procesindustrie. Ons ervaren team en uitgebreide netwerk maken snelle en effectieve invulling mogelijk voor vacatures in operators, technici en specialisten. Daag ons uit en leg jouw personeelsvraagstuk bij ons neer. Wij begrijpen dat de juiste medewerkers cruciaal zijn voor het succes van jouw organisatie. Als strategische partner streven we naar duurzame arbeidsrelaties en groei voor jouw bedrijf. Ontdek hoe VAPRO Recruitment, met focus op de maak- en procesindustrie, jouw partner kan zijn in talentacquisitie voor optimale organisatorische groei.

Klanten

Of het nu gaat om een operator of maintenance-specialist, zonder goede vakmensen geen continuĆÆteit in het productieproces. De productie staat namelijk nooit stil en moet altijd doorgaan. 24/7 als de processen daarom vragen. Die vraag aan vakmensen, die beantwoordt VAPRO Recruitment. Wij hebben namelijk het antwoord op jouw complete personeelsvraagstuk voor de werkvloer. Daag ons uit en leg jouw vraagstuk aan ons voor.

Altijd een juiste kandidaat voor jouw bedrijf

  • Vakmensen die met vlag en wimpel slagen voor de houding- en motivatietoets.
  • Geschoolde technici die we opleiden tot VAPRO A, -B, -C of onderhoudstechnicus.
  • Modulaire VAPRO-opleiding voor jouw eigen medewerkers.

Onze kandidaten zijn getest op houding en motivatie

We bemiddelen alleen vakmensen die met vlag en wimpel slagen voor een houding- en motivatietoets (AMN). Zo ben je verzekerd van een zo hoog mogelijk rendement en zo laag mogelijk personeelsverloop.

Geschoolde vakmensen

VAPRO Recruitment is 100% dochter van VAPRO. Alle operators en technisch specialisten die we bemiddelen leiden we voor jou op tot VAPRO A, B en VAPRO C of onderhoudstechnicus (mits ze dat willen). De kosten? Dit opleidingstraject bieden wij bij detachering van minimaal 1,5 jaar geheel kosteloos aan.

Heb je zelf een operator of technisch specialist in dienst die je een modulaire VAPRO-opleiding of versneld opleidingstraject Onderhoudstechnicus wilt aanbieden? Dat regelen we voor je tegen een voordelig tarief!

Detacheren

Eerlijk is eerlijk, technisch vakspecialisten zijn schaars. We horen je denken: hoezo kan VAPRO Recruitment mij helpen aan operators en maintenance-specialisten? Het is voor ons een vanzelfsprekendheid dat we in onze (recruitment)processen afspraken nakomen, een extra stap zetten en aandacht voor de mensen hebben. En voor ieder vraagstuk kiezen wij een aanvliegroute die past bij jouw personeelsvraagstuk. Na 1,5 jaar detacheren kun je kandidaten kosteloos overnemen. Kies je voor je opdrachten bij VAPRO Recruitment mag je 100% commitment verwachten.

Meer weten? Download de brochure voor opdrachtgevers