Werken bij VAPRO Recruitment

Iedere dag werken wij met met drive om de proces- en maakindustrie een stukje beter en slimmer te maken. Dat doen wij door technische talenten te werven & selecteren naar een vaste baan. Daarnaast leiden wij onze vakmensen met onze VAPRO Brancheopleidingen op tot vakbekwame professionals.

Door onze vakmensen draaien de vitale productieprocessen in Nederland 24/7 door. Dát is pas een baan met betekenis.

Wij zijn continu op zoek naar talent voor de vakgebieden: sales, recruitment of backoffice/administratie. Daarnaast bieden wij regelmatig leuke stageplekken aan. Help jij ons de proces- en maakindustrie verder te veroveren?

procesoperator foto

Jouw carrière bij VAPRO Recruitment

Sluit jij je aan bij VAPRO Recruitment? Dan ga je een geweldige tijd tegemoet. Wij bieden volop groeimogelijkheden die aansluiten bij je persoonlijke ambitie. Je collega’s zijn gedreven en helpen je graag om steeds beter te worden. Werken bij VAPRO Recruitment betekent bovenal dat jij helemaal jezelf kunt zijn.

Je komt in een warm, betrokken team waarin successen worden gedeeld en we elkaar ook helpen bij tegenslagen. Van jou verwachten we natuurlijk hetzelfde. Je bent betrokken en voelt je niet alleen verantwoordelijk voor je eigen werk maar ook het succes van je naaste collega’s. Klinkt dat als een warm bad? Daarnaast krijg je ook nog:

  • Een goed salaris en motiverende teambonus-regeling
  • Volop ontwikkel- en groeimogelijkheden
  • Leuke extra’s zoals een mooie zakelijke leasefiets, een laptop en i-Phone
  • Per kwartaal een bijeenkomst en/of uitje met je collega’s op onze andere vestigingen
  • De vrijheid om zowel op kantoor als (deels) thuis te werken

Zit je met vragen?

Neem dan contact op met Gabriëlle As.

Staat je droombaan er niet tussen?

Heb je interesse in een baan bij VAPRO Recruitment, maar staat jouw droombaan er niet bij? Ook dan horen we graag van jou. Verstuur je open sollicitatie en wij gaan samen kijken of we iets (anders) voor je hebben

“Voor mij is recruitment het echte opstapje naar een mooie HR-carrière. Deze kennis wil ik meenemen en toepassen in wellicht een toekomstige functie als HR-manager.” Specialist organisatie & systemen