VAPRO Recruitment VIP

Jij hebt recht op een VIP-behandeling. Waarom? Omdat jij de drijvende kracht bent achter onze werkzaamheden. We willen jouw toewijding erkennen en daarom introduceren we met trots onze exclusieve VAPRO VIP Room. Maar wat houdt dit nu precies in voor jou?

Voordelen van VAPRO VIP

  • Startbonus van €1.250 bruto na einde proeftijd. Deze bonus wordt uitbetaald na twee maanden dienstverband*
  • €4.500 opleidingsbudget voor een opleiding bij VAPRO of een van de VAPRO-partners.
  • Ben jij jarig? Dan kun je natuurlijk een leuke verrassing verwachten.
  • Gratis nieuwste model iPhone bij einde dienstverband.*

En we delen nog meer uit. Wanneer je geen ziekmelding hebt gedaan in het jaar dat je bij ons werkt, ontvang je een nettobedrag van € 500*.

Hoe jij voor deze exclusieve voordelen in aanmerking komt? Simpel! Solliciteer op een van onze vacatures of kom in contact om jouw ambities te bespreken. Wij gaan aan de slag en starten de procedure. Om jou beter te leren kennen en jouw persoonlijke vaardigheden in kaart te brengen, starten we met een test. Wel zo makkelijk om die perfecte match te vinden. Vervolgens ga je aan de slag als operator of maintenance-specialist. Natuurlijk sta jij er niet alleen voor. Wat je minimaal van ons mag verwachten is 1-op1- begeleiding van een vaste recruiter tijdens jouw eerste anderhalf jaar. Zo stomen wij jou klaar voor een vervolgstap in jouw carrière, een vaste aanstelling bij jouw opdrachtgever of een nieuwe werkplek.

*voorwaarden van toepassing.

Word onderdeel van VAPRO VIP

Wil jij net als onze voorgangers een exclusieve VIP-behandeling? Natuurlijk wil je dit niet missen. Meld je nu aan voor bij VAPRO Recruitment VIP!