Winnaar Operator van het jaar 2023 bekend!

Op dinsdag 12 december was het weer zover. 38 deelnemers gingen de strijd met elkaar aan voor de prestigieuze titel Operator van het Jaar 2023. Meer dan 700 deelnemers streden dit jaar voor de titel.

In een spectaculaire finale die alle verwachtingen overtrof, is Lars Penters van Olam Cocoa uitgeroepen tot de trotse winnaar van de felbegeerde titel “Operator van het Jaar 2023”. Deze prestigieuze wedstrijd, georganiseerd door VAPRO Recruitment & Opleidingen, bracht de beste operators van Nederland samen in een spannende strijd om de hoogste eer.

Lars Penters, werkzaam bij Olam Cocoa, wist met zijn uitzonderlijke vaardigheden en toewijding het snelst de juiste antwoorden te geven en mocht de hoofdprijs van € 1.000,- in ontvangst nemen. Bovendien heeft hij nu de kans om een kosteloze VAPRO-modulaire opleiding te volgen, wat zijn professionele ontwikkeling een extra boost zal geven.

Maar Lars Penters was niet de enige die in de prijzen viel tijdens de finaledag. Sylvia Reijnhout van Allnex, eveneens een uitzonderlijke, vrouwelijke operator, ging niet met lege handen naar huis. Zij ontving de VAPRO bedrijfsscan ter waarde van maar liefst € 3.750,-, een waardevol instrument om de operationele processen in haar organisatie te optimaliseren.

De deelnemers aan de Operator van het Jaar 2023-finale werden ook niet vergeten. Alle deelnemers ontvingen een cheque ter waarde van € 100,- als blijk van waardering voor hun deelname en prestaties tijdens dit hoogtepunt van het jaar.

VAPRO feliciteert Lars met zijn welverdiende overwinning en bedankt alle deelnemers, sponsoren en partners voor hun bijdrage aan het succes van deze wedstrijd. We kijken nu al uit naar de volgende editie van de Operator van het Jaar-competitie in 2024, waar we opnieuw het beste operatorstalent van Nederland zullen eren.

Koning operator 2022

Na een bloedstollende finale was het Romario aan wie we de hoofdprijs konden overhandigen!

Over zijn prijzen, waaronder € 1.000 en een VAPRO opleiding naar keuze, vertelt Romario enthousiast. Hij begon direct met de VAPRO B opleiding en kon zijn fiets hobby een upgrade geven.

Dit jaar werd Romario van de troon gestoten door Lars Penters van Olam Cocoa. Wil jij ook kans maken op deze prestigieuze titel? Houd dan onze social media kanalen en website in de gaten, want in de zomer van 2024 begint de volgende editie van Operator van het Jaar.