Jouw VAPRO opleiding

Bij VAPRO specialiseren we ons in het ontwikkelen en aanbieden van hoogwaardige opleidingen en trainingen binnen de technische en industriële sector. Ons streven is de continue verbetering van de vaardigheden en kennis van professionals die actief zijn in productieomgevingen. Ontdek ons uitgebreide aanbod aan opleidingen, zorgvuldig ontworpen om perfect aan te sluiten bij de specifieke behoeften van onze deelnemers.

De modulaire VAPRO opleiding

Met de modulaire VAPRO-opleiding kun je jouw medewerkers opleiden om een waardevol VAPRO-diploma te behalen op verschillende niveaus, waaronder VAPRO Basisoperator, VAPRO A, VAPRO B of VAPRO C. Het programma omvat diverse online modules per niveau, met een gemiddelde duur van ongeveer twee maanden per module*. Na het succesvol afronden van meerdere modules staat de Meesterproef klaar als het officiële examen. Hierdoor kunnen jouw medewerkers binnen anderhalf jaar het gewenste VAPRO-diploma behalen, met uitzondering van de VAPRO C-opleiding, die een half jaar langer duurt.

Meer informatie over de modulaire VAPRO opleiding vind je in onze brochure. 

Jij hebt maar 1 ambitie

Droom je van een succesvolle carrière als operator in de maak- en procesindustrie? Werkgevers staan te popelen om jou aan te nemen, vooral met de juiste kwalificaties op zak. Bij VAPRO Recruitment ben je aan het juiste adres om die cruciale papieren te behalen. Als een 100% dochteronderneming van VAPRO bieden wij de ideale weg naar jouw ambitieuze doelen. Transformeer jouw ambitie in een glansrijke carrière, gewapend met de juiste papieren, en ontdek de vele mogelijkheden die de industrie te bieden heeft.

VAPRO A, B of C voor operators

VAPRO Recruitment is 100% dochter van VAPRO. We leiden ambitieuze leerling-operators op tot VAPRO A, B OF VAPRO C. Dit opleidingstraject geeft jou de kans om kosteloos je VAPRO-diploma te behalen en alles te leren om succesvol aan de slag te gaan als operator. Kosteloos? Ja, dat lees je goed!

De VAPRO-opleiding bestaat uit:

  • Online modules.
  • Webinars.
  • Een VAPRO Meesterproef.
  • Vakinhoudelijke begeleiding door een VAPRO-consultant.
  • Procesbegeleiding en coaching van 1 van onze VAPRO Recruitment-specialisten

Over de opleiding
Hoe de opleiding er precies uitziet is afhankelijk van welke variant VAPRO A, B of VAPRO C je kiest.

Om jou zoveel mogelijk op weg te helpen, ondersteunen wij je op verschillende manieren. Je krijgt toegang tot onze webinars waar 1 van de VAPRO-docenten dieper ingaat op de verschillende onderwerpen. Deze uitleg gaat jou helpen de thema’s te begrijpen. Heb je nog vakinhoudelijke vragen of wil je extra uitleg over een bepaald onderwerp? Dan kan je rekenen op 20 uur vakinhoudelijke begeleiding van een VAPRO-consultant. Bij deze consultant kun je terecht voor al je vakinhoudelijke vragen. Dat niet alleen. Voor alle praktische vragen of organisatorische zaken kun je terecht bij jouw aanspreekpunt bij VAPRO Recruitment! Onze recruiters staan altijd voor je klaar om jou verder te helpen.

Heb jij je keuze gemaakt en wil jij je aanmelden voor VAPRO A, B of VAPRO C?