Operator Drukkerij

 • Plaats Rotterdam
 • Salaris Tussen €2.828,40 en €3.266,40 per maand
 • Opleiding MBO
 • Vakgebied Operator
 • Contracttype Detacheren

Zoek je een uitdagende baan in Rotterdam als Operator Drukkerij? Word onderdeel van ons dynamische team en help mee aan de productie van bedrukkingen voor diverse snoepwaren op onze state-of-the-art drukmachines!

Wat ga je doen

Als Operator Drukkerij ben je verantwoordelijk voor het soepel laten draaien van onze grote drukmachines. Je zorgt ervoor dat de machine perfect is afgesteld volgens de orderbonnen en procesbladen, en dat de productie volgens planning verloopt. Met jouw technische inzicht garandeer je een hoge kwaliteit van de bedrukkingen.

Je taken omvatten onder meer het ombouwen, in- en afstellen van de machines, het uitvoeren van orderadministratie, en het schoonhouden van de werkplek volgens de geldende veiligheidsvoorschriften en BRC/bedrijfsregels. Je houdt toezicht op de veiligheid rondom de machine, stuurt de assistent drukpers aan, en voert indien nodig andere productiewerkzaamheden uit.

Bij afwezigheid van de 1e operator neem je diens taken over en zorg je ervoor dat de productie ongestoord door kan gaan. Als onderdeel van ons team draag je bij aan een efficiënte en veilige werkomgeving, terwijl je tegelijkertijd jouw technische vaardigheden verder ontwikkelt.

Toon meerToon minder

Wat VAPRO jou biedt

 • Bruto salarisindicatie vanaf €2828,40 tot 3266,40 bruto per maand inclusief 20% ploegentoeslag. 
 • Vrije weekenden.
 • Werktijden 06.30-14.30 l 14.30 - 22.30 l 22.30 - 06.30.


Daarnaast kom je in aanmerking voor VAPRO Recruitment Exclusief!

 • Startbonus van €1.250 bruto na einde proeftijd. Deze bonus wordt uitbetaald na twee maanden dienstverband
 • € 4.500 opleidingsbudget voor een opleiding bij VAPRO of een van de VAPRO-partners.
 • Ben jij jarig? Dan krijg je van ons een leuke verrassing. 
 • Gratis nieuwste model Iphone na de detacheringsperiode.
 • Wanneer je in de periode dat je via ons gewerkt hebt niet ziek bent geweest krijg je een netto bonus van €500,-!
Toon meerToon minder

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt aantoonbare werkervaring als operator, procesoperator, monteur of soortgelijke beroepen.
 • Of je hebt een diploma afgerond op Vapro A,B of MBO niveau 3 richting de grafische industrie, procesindustrie of techniek.
 • Bereidheid om in 3-ploegen te werken. 
Toon meerToon minder

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever, gevestigd in Rotterdam, is een specialist in het omzetten van papier, folie en aluminium producten voor gebruik in snoepwaren. Zij zijn gespecialiseerd in zowel flexo- als rotogravure bedrukte gecoate en gelamineerde producten. We passen speciale (op water gebaseerde) coatings toe om barrière- en sluitingseigenschappen te creëren.

Met onze uitgebreide technische kennis in de volledige keten, van grondstoffen en omzetten tot toepassing op de locatie van de klant, bieden wij hoogwaardige oplossingen.

Bij VAPRO Recruitment zijn wij doorlopend voor diverse bedrijven (in evenzoveel sectoren) op zoek naar operators. Natuurlijk worden onze opdrachtgevers enthousiast van een operator met papieren zoals VAPRO A of VAPRO B. Echter is er regelmatig ook plaats voor een minder ervaren operator met of zonder papieren. VAPRO Recruitment biedt de mogelijkheid om je VAPRO diploma te behalen middels een werk- en leertraject. Als wij een geschikte baan voor je vinden krijg je van ons meteen een jaar/anderhalf jaarcontract. Zodra deze periode voorbij is ga je (bij een wederzijdse klik) bij de opdrachtgever in dienst.

Toon meerToon minder

Extra informatie

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze functie? Solliciteer dan direct! Voor meer informatie m.b.t. de vacature kun je terecht bij Dondu Akilli bereikbaar op: 06-51928156 of per mail via dondu@vaprorecruitment.nl  

Toon meerToon minder

Solliciteren

Solliciteer dan snel op deze functie of deel de vacature met iemand met deze talenten!

Kan ik je helpen?

Dondu Akilli
Nu solliciteren