Operator Zand 2 Ploegen

 • Plaats Emmen
 • Uren per week 40 uren per week
 • Salaris €2600 per maand
 • Opleiding Mbo
 • Vakgebied Operator
 • Contracttype Detacheren

Dit bedrijf is gespecialiseerd in de levering van (speciaal) zand en grind. Ze bieden een breed assortiment aan hoogwaardige producten voor diverse bouw- en infrastructuurprojecten. Zij staat bekend om hun betrouwbare service, kwaliteit en expertise in de sector.

Wat ga je doen

Een operator zand is verantwoordelijk voor het bedienen van de machines en apparatuur die gebruikt worden bij het uitleveren van zand. Je voert taken uit zoals het laden en lossen van vrachtwagens, afvullen van bigbags, controleren van de afzaklijnen, het bedienen van graafmachines en transportbanden, en het controleren van de kwaliteit van het gewonnen zand. De operator zorgt voor een efficiënt en veilig verloop van het proces. De functie wordt uitgevoerd in 2 ploegen. 


Toon meerToon minder

Wat VAPRO Recruitment jou biedt

Binnen deze organisatie krijg je de kans om zowel als operator als persoon te groeien. De functie wordt beloond met een passend bruto maandsalaris, afhankelijk van je kennis, opleiding en werkervaring, tot ongeveer €2600,- bruto per maand. Je werkt in 2 ploegen, hiervoor ontvang je een toeslag van 12%. Dit biedt jou flexibiliteit en afwisseling in je werkrooster.  

Daarnaast als jij bij ons aan de slag gaat kom je in aanmerking voor VAPRO Recruitment Exclusief! Ben je door je proefperiode? Dan wacht een vergoeding op je van €100,- netto die je ontvangt in de tweede maand van jouw dienstverband. €4.500,- opleidingsbudget voor een opleiding bij VAPRO of een van de VAPRO-partners. Ben jij jarig? Dan kun je natuurlijk een leuke verrassing verwachten. Gratis nieuwste model iPhone na detacheringperiode. En we delen nog meer uit. Wanneer je geen ziekmelding hebt gedaan in het jaar dat je bij ons werkt, ontvang je een nettobedrag van €500,-

Toon meerToon minder

Wat vragen wij van jou?

 • Bezit van een MBO niveau 2 diploma, bij voorkeur in een technische richting.
 • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • In het bezit van een geldig heftruckcertificaat.
 • Proactieve en hands-on mentaliteit.

 

Toon meerToon minder

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in Emmen is een toonaangevende specialist op het gebied van zand en grind. Ze beschikken over eigen zandwinningen waar ze industriezand winnen en verwerken tot gedroogd en gekalibreerd zand en grind. Het industriezand wordt gebruikt als belangrijke grondstof voor verschillende producten, waaronder betonproducten, betonmortel, asfalt, metsel- en voegmortels. Bovendien wordt het veelvuldig toegepast in diverse industriële sectoren, zoals de kunststof- en glasindustrie. Naast industriezand produceert het bedrijf ook ophoogzand, cunetzand en aanvulzand.

Bij VAPRO Recruitment zijn we er voor onze kandidaten. We zoeken geen massa's mensen voor in een flexibele schil, als je voor ons aan de slag gaat heb je een structurele, cruciale functie in de procesindustrie. Wij leveren vakbekwame professionals af; Als je (nog) niet VAPRO gediplomeerd bent kunnen wij je kosteloos opleiden op VAPRO A, B of zelfs C niveau! Als wij een geschikte baan voor je vinden krijg je een detachering van anderhalf jaar. Zodra dat voorbij is ga je (bij een wederzijdse klik) bij de opdrachtgever in dienst. Zo vormen wij de ideale springplank naar een vaste baan voor elke operator. We zullen je altijd van advies willen en kunnen voorzien om jouw carrière een verdere boost te geven!

Toon meerToon minder

Extra informatie

Aarzel niet en neem direct actie door te solliciteren bij dit prachtige bedrijf! Voor vragen of meer informatie over deze vacature, neem contact op met ons kantoor in Assen via het volgende telefoonnummer: 0592 - 820 796. We kijken ernaar uit om van je te horen en je verder te helpen met je sollicitatie.

Toon meerToon minder

Solliciteren

Solliciteer dan snel op deze functie of deel de vacature met iemand met deze talenten!

Kan ik je helpen?

Vinsent Morsink

Senior recruitment specialist

Toegang tot VAPRO
Recruitment VIP

 • € 4.500,- opleidingsbudget bij VAPRO of VAPRO-partner
 • € 1250,- bruto startbonus. Betaald na 2 maanden dienstverband*
 • € 500,- als je een jaar geen ziekmelding hebt gedaan
 • Gratis nieuwste model iPhone na de detacheringsperiode*

*voorwaarden van toepassing

Nu solliciteren