Technisch Operator

 • Plaats ETTEN-LEUR
 • Uren per week 40 uren per week
 • Salaris Tussen €2900 en €3000 per maand
 • Opleiding MBO
 • Vakgebied Operator
 • Contracttype Detacheren

Ontdek de uitdagende wereld van techniek als Technisch Operator in de verpakkingsindustrie! Hier ben jij de motor achter soepel draaiende machines en topkwaliteit productie. Met een liefde voor techniek en een drang om te groeien, biedt deze kans jou de perfecte gelegenheid om te schitteren. Werk in een dynamische omgeving, omringd door gedreven teamgenoten, in een 3-ploegendienst. Pak deze kans, ontwikkel jezelf en word onderdeel van een vooruitstrevende sector! Laat jouw technische passie tot bloei komen en reageer nu om deel uit te maken van dit geweldige bedrijf in Etten-Leur.

Wat ga je doen

Als Technisch Operator ben jij de dynamische kracht die onze productie tot leven brengt! Jouw expertise tilt het ombouwen en afstellen van machines naar ongekende hoogten, terwijl je storingen met stijl oplost en onze productie naadloos laat draaien. In een geconditioneerde omgeving van een constante 20 graden Celsius voer je met passie proces- en productiecontroles uit. Als meester in het precies afstellen van productielijnen en moeiteloos instellen en ombouwen van machines, ben jij de hoeksteen van ons succes. Je bent een teamspeler die met enthousiasme ondersteuning biedt, van technische assistentie tot het delen van kennis. Jouw toewijding als Technisch Operator is de sleutel tot uitmuntende prestaties en premium productkwaliteit!

Toon meerToon minder

Wat VAPRO jou biedt

 • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris van circa €3.000, inclusief een ploegentoeslag van 20%.
 • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en hebt recht op 25 vakantiedagen.
 • Maak deel uit van een hecht team in een 3-ploegendienst, waar het familiegevoel centraal staat.
 • Profiteer van een reiskostenvergoeding van 21 cent per kilometer (van 10 km tot maximaal 30 km).
 • Verzekerd van een zorgeloze financiële toekomst met onze pensioenopbouw via STIP.
 • Werk in een omgeving waarin jouw inzet wordt gewaardeerd en waar mogelijkheden zijn voor persoonlijke en professionele groei.

Toon meerToon minder

Wat vragen wij van jou?

 • Affiniteit met techniek en een uitstekend technisch inzicht
 • Oplossingsgerichte mentaliteit en uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift
 • MBO werk- en denkniveau
Toon meerToon minder

Over het bedrijf

Stap in de wereld van medicijnverpakkingen en word een onmisbare schakel als Technisch Operator bij een familiebedrijf. Hun toewijding aan tijdige medicijnleveringen en patiëntgerichtheid onderscheidt hun in de zorgsector. Als Technisch Operator speel je een cruciale rol, waarbij jouw inzet direct bijdraagt aan het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen en het tijdig leveren van levensreddende medicijnen aan patiënten wereldwijd. Je betrokkenheid en vaardigheden zijn essentieel voor hun succes en een toewijding aan optimale patiëntenzorg. 

Bij VAPRO Recruitment zijn we er voor onze kandidaten. We zoeken geen massa's mensen voor in een flexibele schil, als je voor ons aan de slag gaat heb je een structurele, cruciale functie in de procesindustrie. Wij leveren vakbekwame professionals af; Als je (nog) niet VAPRO gediplomeerd bent kunnen wij je kosteloos opleiden op VAPRO A, B of zelfs C niveau. Zo vormen wij de ideale springplank naar een vaste baan voor elke operator. We zullen je altijd van advies willen en kunnen voorzien om jouw carrière een verdere boost te geven!

Toon meerToon minder

Extra informatie

Enthousiast geworden van deze vacature? Klik snel op de sollicitatieknop en maak je cv en profiel compleet, je kan ook solliciteren door te bellen naar 040-8200 96 of door te mailen naar daisy@vaprorecruitment.nl

Toon meerToon minder

Solliciteren

Solliciteer dan snel op deze functie of deel de vacature met iemand met deze talenten!

Kan ik je helpen?

Tuba Ozcan
Nu solliciteren