Advisor Health & Safety

 • Plaats Meppel
 • Uren per week 32 tot 40 uren per week
 • Salaris Tussen €3000 en €5500 per maand
 • Opleiding Mbo
 • Vakgebied Overig
 • Contracttype Werving & Selectie

Als Adviseur Health & Safety ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van het veiligheidsbeleid binnen Xella. Je adviseert en ondersteunt het management en de medewerkers op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van veiligheidsinspecties en het opstellen van rapportages en adviezen.

Wat ga je doen

Voor onze fabrieken in Meppel en Hillegom waar we Cellenbeton- en Kalkzandsteenproducten maken, zoeken wij een ambassadeur voor de veiligheid in de rol van; Adviseur Health & Safety m/v.

In de functie van Advisor Health & Safety ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van het Health & Safety beleid. vertaalt het corporate beleid, vaak in het Engels, naar lokaal niveau. Je bent proactief en kan schakelen tussen hands-on activiteiten en strategie. Je ondersteunt, geeft advies én daagt het lokale management team uit om de gezondheid en veiligheid op de fabriek naar een hoger plan te tillen. Je bent betrokken bij verschillende projecten rondom veiligheid en veilig werken. Je bent enthousiast over veiligheid en weet draagvlak te creëren bij je collega’s. Samen met de plantmanager ben je verantwoordelijk voor het continue verbeteren van veiligheid voor mensen en geef je voorlichting en instructies aan collega’s. Je komt te werken in een klein team waarin je nauw samenwerkt met Health & Safety collega’s, collega’s in de fabrieken en je rapporteert aan de Head of EHS North-West Europe. Je focus zal liggen op de fabrieken in Hillegom en Meppel, waarbij Meppel de standplaats wordt. Je fysieke aanwezigheid op deze locaties is noodzakelijk en dus bezit je een zekere mate van reisbereidheid.

Toon meerToon minder

Wat VAPRO Recruitment jou biedt

 • Salarisrange van €3000- tot €5000,- bruto per maand
 • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer
 • 13e maand van 8,3%
 • Opbouw van een solide pensioen als onderdeel van het uitgebreide pakket
 • 25 vakantiedagen
 • Direct een contract voor 12 maanden, met kans op vast dienstverband bij wederzijdse tevredenheid
 • Focus op persoonlijke ontwikkeling met diverse groeimogelijkheden en kansen om nieuwe kennis op te doen


Toon meerToon minder

Wat vragen wij van jou?

Je hebt MBO+ werk en denk niveau en minimaal een afgeronde opleiding MVK. Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels op goed niveau, Duits is een pré. Je bent minimaal 5 jaar werkzaam in een productieomgeving waar veiligheid een topprioriteit is. Je bent goed bekend met de functie van preventiemedewerker en bent bereid deze belangrijke rol aan te nemen. Je neemt actief deel aan de BHV organisatie en heb kennis van de Arbowet, incidentonderzoek en het uitvoeren of ondersteunen bij de uitvoering van de RI&E. Als Adviseur Health & Safety kom je graag op de werkvloer en gaat een open gesprek met je collega’s je makkelijk af. Als het moet, ben je niet bang om een standpunt in te nemen of om je collega’s constructief aan te spreken. Je heb oog voor detail zonder jezelf hierin te verliezen. Ook heb je ervaring in communiceren met lokale overheden en formele organisatie rollen zoals de OR

Toon meerToon minder

Over het bedrijf

Xella Nederland is onderdeel van de Xella Group, een van de toonaangevende internationale leveranciers van oplossingen voor de bouwsector en aanverwante industrieën. Of het nu gaat om omvangrijke bouwwerkzaamheden in seriebouw, innovatieve producten met hoge energie-efficiëntie, circulaire economie of digitale planning van bouwprojecten: Xella biedt maatwerkoplossingen. Xella is het moederbedrijf van bekende merken als Ytong, Silka, Hebel en Multipor.

Toon meerToon minder

Extra informatie

Interesse gewekt? Reageer snel! Vragen, bel gerust 0592 - 820 796 

Toon meerToon minder

Solliciteren

Solliciteer dan snel op deze functie of deel de vacature met iemand met deze talenten!

Kan ik je helpen?

Vinsent Morsink

Senior recruitment specialist

Toegang tot VAPRO
Recruitment VIP

 • € 4.500,- opleidingsbudget bij VAPRO of VAPRO-partner
 • € 1250,- bruto startbonus. Betaald na 2 maanden dienstverband*
 • € 500,- als je een jaar geen ziekmelding hebt gedaan
 • Gratis nieuwste model iPhone na de detacheringsperiode*

*voorwaarden van toepassing

Nu solliciteren