Een spannende zoektocht, met een prachtig resultaat

Wijzigingsdatum 5 januari 2024
Auteur VAPRO Recruitment

Dat is hoe wij de recente plaatsing van Mark het beste kunnen omschrijven. Mark gaat per 1 april a.s. PPG coatings versterken als maintenance manager. Na een tijdrovende zoektocht kwam Mark in de eindfase plots voor een luxeprobleem te staan. Zo kreeg hij twee prachtige aanbiedingen voorgeschoteld waar hij toch een weekend slapeloze nachten van heeft gehad (positief uiteraard). Uiteindelijk heeft hij ervoor gekozen om zijn geluk te beproeven in een uitdagende functie bij PPG coatings waarbij hij drie vestigingen onder zijn hoede gaat nemen op het maintenance gebied. Gedurende de sollicitatieprocedure werd Mark al positief verrast vanwege de vele (semi) bekende gezichten die hij reeds is tegengekomen waardoor hij ongetwijfeld een zachte landing gaat krijgen in deze mooie rol!

START VAN DE ZOEKTOCHT
Mark is voor ons geen onbekende, daar wij door de jaren heen regelmatig zaken hebben gedaan met hem aan de andere kant van de tafel, als daily operations manager bij ICL. Helaas kwam er een einde aan deze functie binnen ICL waardoor Mark na 17 trouwe dienstjaren heeft besloten om verder te kijken dan zijn vertrouwde omgeving. Nadat hij toevalligerwijs op een interessante functie op onze website stuitte zijn we open het gesprek aangegaan om te kijken wat de toekomst voor hem in petto zou kunnen hebben via VAPRO Recruitment. Mark is iemand die er niet van houdt om met hagel te schieten met betrekking tot het solliciteren – en daar geven wij hem groot gelijk in – en zodoende hebben we een duidelijk profiel gemaakt waaraan zijn nieuwe werkplek moet voldoen. Hierna hebben we aangeklopt bij onze eerste target en dit leek direct raak te zijn.

“Fluitje van een cent”, aldus VAPRO Recruitment. Helaas mocht het niet zo zijn… Na drie topgesprekken en dito rondleiding had Mark zijn keuze eigenlijk al gemaakt. Helaas vonden er interne verschuivingen plaats bij deze opdrachtgever waardoor het feest van de ene op de andere dag niet door ging. Ook dat is helaas iets waar wij mee te maken hebben in deze markt. Met deze teleurstelling op zak zijn we op zoek gegaan naar nieuwe kansen en deze deden zich dan ook al snel voor. Zo kon Mark al snel op gesprek bij een nieuwe opdrachtgever waar hij veel herkenning vond. Ook hier verliep de procedure voorspoedig waarbij het vooral wachten was op witte rook om in een vergelijkbare rol aan de slag te gaan.

PPG COATINGS
Totdat PPG coatings zich in de strijd mengde. Toen wij deze meest recente samenwerking aan het optuigen waren bleek dat zij nog een uitdagende rol als maintenance manager open hadden staan. Binnen no-time hebben zij alles in het werk gesteld om Mark binnen één week drie keer te zien en vervolgens een aanbieding te kunnen doen. Dit resulteerde in een ongekend luxeprobleem wat eigenlijk totaal niet de bedoeling was. Na een weekend zeer welkome hoofdpijn heeft Mark de knoop doorgehakt en vol enthousiasme voor de uitdaging bij PPG coatings gekozen.

Mark geeft aan dat zijn eigenhandige zoektocht er “een stuk anders had uitgezien en hij waarschijnlijk niet dezelfde kansen had gekregen als die hij nu heeft gehad”. Voor ons is dit natuurlijk dé brandstof om continue op zoek te blijven naar de beste match.

Ben jij ook op zoek naar een volgende uitdaging? Neem vooral, geheel vrijblijvend, eens contact op met onze recruiters.

Rest ons niets anders dan Mark ontzettend veel plezier te wensen in de nieuwe uitdaging en te danken voor het vertrouwen in VAPRO Recruitment!