VAPRO Luidt nieuwe toekomst in

Wijzigingsdatum 19 februari 2024
Auteur VAPRO Recruitment

We hebben bijzonder nieuws! VAPRO heeft een nieuwe aandeelhouder: Arnold Participaties, ook het moederbedrijf van Olympia, Ennea en Vondel & Nassau.  
 
Wij zijn er trots op om deel uit te maken van een robuuste, ondernemende groep van merken met een groot track record binnen de arbeidsbemiddeling. Arnold Participaties brengt met haar merken veel ervaring in recruitment en een hoofdkantoor met uitgebreide expertises. Wij gaan als VAPRO met onze sterke positie als opleider en recruitment partner de groep verder versterken. We gaan volop door als zelfstandig bedrijf en blijven werk maken van onze ambitie: mensen opleiden en duurzaam verbinden aan banen in de procesindustrie.   
 
Dimitri Yocarini, bestuurder van de moedermaatschappij en CEO van Olympia over de overname: “VAPRO is een sterk gevestigde naam in de markt van opleiden en recruitment in de proces- en maakindustrie. Een onderneming waar de mens centraal staat en die goede vakopleidingen biedt. Met behulp van de recruitmentkennis binnen Arnold kan VAPRO haar dienstverlening op het gebied van detacheren van werknemers naar een hoger niveau tillen. Ik ben heel trots om VAPRO te verwelkomen als dochteronderneming en kijk er naar uit om samen te ondernemen met impact en de volledige potentie van werk te benutten.”  
 
De samenwerking met VAPRO draagt enorm bij aan de missie van de moedermaatschappij: het creëren van een leidende groep merken die via ondernemerschap en impact de volledige potentie van werk benut. De verschillende onderdelen van de groep – Olympia, Ennea, Vondel&Nassau en VAPRO – versterken elkaar op doel en relevantie. Zij geloven dat als werk op de juiste manier georganiseerd is, dit een uniek instrument vormt om de maatschappelijke kernvraagstukken van onze tijd aan te pakken. 
 
VAPRO wordt vanaf nu geleid door algemeen directeur Gerard Ackermans, samen met de bestaande MT-leden Ebert Koehorst, Niels Korst en Jan Spier. De komst van Gerard en de verandering van aandeelhouder zorgen voor nog betere dienstverlening en een nog krachtiger VAPRO.