VAPRO Recruitment heeft een nieuwe website

Wijzigingsdatum 30 januari 2024
Auteur VAPRO Recruitment

In de afgelopen twee maanden is er met toewijding gewerkt aan de ontwikkeling van onze nieuwe website. Ons voornaamste doel was het realiseren van een functionele, gebruiksvriendelijke benadering met extra focus op mobiele toegankelijkheid. 

De website heeft niet alleen een update gekregen, maar is ook volledig vernieuwd en verfrist. Gisteren was het langverwachte moment aangebroken: de officiële lancering van onze nieuwe website! We presenteren met trots een website met aantrekkelijk design en focus op functionele en gebruiksvriendelijke benadering. 

We nodigen iedereen uit om een kijkje te nemen op onze vernieuwde website en te ontdekken hoe we gebruiksvriendelijkheid hebben geïntegreerd voor een verbeterde ervaring. De site is nu toegankelijk voor iedereen, waar je ook bent.

VAPRO Recruitment wil graag haar waardering uitspreken naar onze partners bij RecruitNow. In februari 2023 zijn we overgestapt naar het ATS-systeem van RecruitNow. Dankzij dit systeem hebben we nu een naadloze integratie met onze nieuwe website. Een speciale dank gaat uit naar Martijn Adema en Debbie Blaauw voor hun coördinatie bij het realiseren van dit project.